Ansiktsbehandlingar

Ekologiska Ansiktsbehandlingar och Naturlig Facelift

Våra ansiktsbehandlingar är alltid personligt utformade och skräddarsydda för att passa dina förutsättningar, behov och önskemål. Behandlingen kan exempelvis vara djuprengörande, återfuktande, uppstramande eller upplyftande.

Den ekologiska ansiktsbehandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, ånga, peeling, porrengöring, dekolletage- och ansiktsmassage, ansiktsmask, hårbottenmassage, ögonkräm, serum och dagkräm samt en lättare brynplockning.

Vi erbjuder även kortare ansiktskurer i form av Moist Boost, Clearing Boost och Ansiktsbehandling Express.

Moist Boost passar alla hudtyper och tillför fukt, ger en energikick för trött hud samt förbättrar hudens lyster och spänst. Clearing Boost passar bäst för blandad eller fet hy, då behandlingen renar och förebygger oren hud. Ansiktsbehandling Express är en kortare version av den ekologiska ansiktsbehandlingen och inkluderar rengöring, intensiv massage, en välgörande ansiktsmask samt en vårdande dagkräm för din hudtyp.

Vi erbjuder även behandlingen Naturlig Facelift – en ansiktsmassage som passar alla hudtyper. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi. Detta är en skön och avslappnande massage som ger en positiv effekt på rynkor, linjer och stressrelaterade spänningar i ansiktet.

Naturlig Facelift ökar blodcirkulation och syresättning vilket ger huden en friskare lyster. Vi arbetar för att stärka ansiktsmusklerna och bidra till att förebygga och förbättra slapp hud och fina linjer. Målet är att reparera och balansera tillståndet i huden och därmed fördröja ålderstecken samt lösa upp muskelspänningar. Vi jobbar också med att långsiktigt skapa en medvetenhet om spänningar i ansiktsmusklerna, för att på så sätt förebygga uppkomsten av nya spänningar. Ansiktsmassagen förbättrar det lymfatiska flödet, vilket för bort slaggämnen och gifter från huden. Behandlingen syftar till att stimulera och skapa balans i nervsystemet och ger en djup avslappning och inre frid, såväl som förnyad energi.

För att uppnå bästa resultat bör man genomgå en kur av tre till fem behandlingar i tät följd. Därefter kan man underhålla resultatet genom ansiktsmassage var femte till sjätte vecka. Det är bra om du kommer osminkad eller med enbart ögon make-up. Behandlingen tar ungefär en timma och inkluderar oljemassage av axlar och dekolletage. Drick gärna vatten innan och efter behandlingen för att underlätta utrensningen av slaggprodukter. Naturlig Facelift kan också kombineras med rengöring och ansiktsmask.

Under ansiktsbehandlingarna och ansiktsmassagen arbetar vi uteslutande med naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter från Moonsun, för en frisk och välmående hud och miljö. Vi erbjuder en rogivande atmosfär så att du kan njuta av en holistisk hudvårdsbehandling som vårdar kropp, själ och sinne.

.

Vill du veta mer eller boka?
Ring 073-610 24 67 eller fyll i formuläret. Du kan även boka direkt här.

test-1