Hårborttagning

Har du också tröttnat på att raka och vaxa dig? Med IPL blir du av med oönskad hårväxt permanent. Vi på Skinclean har många års erfarenhet av professionell hårborttagning med hjälp av IPL. Detta är den snabbaste, mest effektiva hårborttagningsmetoden som passar både kvinnor och män på såväl mindre som större hudytor.

IPL (Intense Pulse Light) är idag den effektivaste, säkraste och mest populära metoden för dig som vill bli av med besvärande hårväxt för gott. Med hjälp av högintensivt ljus belyser vi pigmentet i hårstråna för att leda värme ner i hårsäckarna, vilket förstör deras hårproducerande förmåga.

Läs mer om hur IPL fungerar här.

Behandlingen går snabbt, är i princip helt smärtfri och utan biverkningar. Först stryker vi ett tunt lager gelé på hudområdet som ska behandlas, därefter förs ett prisma över området som skickar ut ett kraftigt ljus, specialinställt för att enbart söka sig ner i hårsäckarna och hetta upp dessa tills de förstörs. Vi använder enbart förstklassig utrustning från ledande tillverkaren Ellipse, för att säkra en trygg och effektiv behandling.

Det är enklast att behandla mörka hårstrån eftersom dessa har mer pigment i sig, men de allra flesta kan nå tillfredsställande resultat med IPL, förutsatt att hårborttagningsbehandlingen utförs av kunnig personal med professionell utrustning.

Antal behandlingar som krävs för att nå önskat resultat beror på din hudtyp, din hårtyp och dina anlag för hårväxt. Håret behandlas i växandefasen och eftersom hår i samma område växer i olika faser behövs också flera behandlingar. Vi brukar räkna med fyra till åtta veckors uppehåll för att låta nästa omgång hår växa ut. Hur många behandlingar just du behöver, och hur lång tid som du behöver vänta emellan dessa, är alltid individuellt.

Välkommen in på en kostnadsfri konsultation, så diskuterar vi dina förutsättningar och planerar din hårborttagning för att den ska bli så effektiv som möjligt.

Vill du veta mer eller boka?
Ring 073-610 24 67 eller fyll i formuläret. Du kan även boka direkt här.

test-1