Fraktionell laser

Fraktionell laser är den nya generationen laserteknik som används för att behandla fina linjer, solskador, pigmentfläckar, vårtor, fibrom, bristningar, förstorade porer, samt ärr – inklusive självskadeärr och akneärr. Vid en hudslipning med fraktionell laser stimuleras kollagen vilket ger en generell åtstramning och föryngring av huden.

Vi använder oss av MiXto som ger en fraktionerad laserpeeling, vilket kallas för den nya generationen CO2-laser. Men en fraktionerad laser bearbetas huden punktvis, för en jämn fördelning av behandlingen. Mellan punkterna kvarstår obehandlad hud, vilket bidrar till en snabb återhämtning av huden samt en betydande nybildning av kollagen.

Vi på Skinclean är utbildade laserterapeuter och stolta över vår långa erfarenhet på området, då vi var en av de första salongerna i Sverige att erbjuda laserbehandling med MiXto.

En ansiktsslipning med laser tar cirka 30 minuter och vi rekommenderar att du kommer in en timma innan för att applicera bedövningssalva. Efter behandlingen känns huden röd och varm. Det färdiga behandlingsresultatet kan man se efter sex till åtta veckor och full effekt efter ca sex månader.

I jämförelse med IPL så går laserbehandlingen djupare in i huden och har längre konvalescens. Det är vanligt att uppleva rodnad, svullnad och fjällning i upp till en vecka efter behandlingen, och det är viktigt med egen eftervård; rengöring och insmörjning. Å andra sidan blir resultatet en mer dramatisk hudföryngring än med IPL. Andra fördelar är att vi även kan behandla vårtor, ärr och hormonell pigmentering, så kallad melasma eller chloasma, som inte är lämplig för ljusbehandling med IPL.

Vill du veta mer eller boka?
Ring 073-610 24 67 eller fyll i formuläret. Du kan även boka direkt här.

test-1