Fettreducering & celluliter

För fettreducering och behandling av celluliter använder vi Cavi Lipo. Detta är en revolutionerande metod som eliminerar underhudsfett och celluliter som inte ens hård träning rår på. Det bearbetade området känns varmt, men behandlingen är helt smärtfri och utan biverkningar.

Med Cavi Lipo går man in i underhuden och förstör fettcellerna. Det sker med ett redskap som stryks över huden och sänder ut ultraljudsvågor. Dessa vågor når tio till femton millimeter ner i huden och förstör fettcellerna för gott. Under en behandling förlorar du vanligen 250–500 gram fett och upp till ett kilo, som löses upp och lämnar kroppen den naturliga vägen.

En behandling tar 30–40 minuter och har ingen konvalescens. Det uppstår inte blåmärken eller åverkan på huden och du kan gå tillbaka till jobbet och leva på som vanligt direkt efter behandlingen. För att uppnå bästa resultat rekommenderas 30 minuters motion direkt efter behandlingen.

Hur många behandlingar som krävs för att uppnå önskat resultat är individuellt, beroende på förutsättningarna och hur stora områden du önskar behandla. Man ser resultat redan efter första behandlingen, men om du vill ha ytterligare resultat kan vi upprepa behandlingen tills du är nöjd. Det bör gå en vecka mellan behandlingarna.

Cavi Lipo fungerar bäst för dig som är normalviktig eller har lätt övervikt. Bäst resultat fås av att kombinera behandlingen med en sund kost och regelbunden motion.

Läs mer om Cavi Lipo här.

Välkommen in på en kostnadsfri konsultation, så ger vi ett förslag på hur vi bäst genomför din fettreducering och cellulitbehandling.

Vill du veta mer eller boka?
Ring 073-610 24 67 eller fyll i formuläret. Du kan även boka direkt här.

test-1