Lymfmassage

 

Lymfmassage

Lymfmassage har till syfte att stimulera lymfsystemet. Detta ökar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaden tillbaka till blodbanan, för att där renas och transporteras ut ur kroppen via urinen.

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem. Ett väl fungerade lymfsystem gör att kroppen kan försvara sig bättre mot infektioner av olika slag.

Lymfmassage kan hjälpa vid sömnsvårigheter, domningar i fingrar och armar, sendrag, kramp eller pirr i benen, svullnad i benen, armarna, händerna och fingrarna eller om man känner sig frusen. Det kan också vara till hjälp om man har svårt att minska i vikt, lätt för att bli förkyld, känner sig stressad och orolig eller har ont i kroppen. Det är en populär behandling vid stelhet och träningsvärk, fibromyalgi och restless leg syndrome.

Under lymfmassagen arbetar vi uteslutande med naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter från Moonsun, för en frisk och välmående hud och miljö. Vi erbjuder en rogivande atmosfär så att du kan njuta av en holistisk hudvårdsbehandling som vårdar kropp, själ och sinne.

Vill du veta mer eller boka?
Ring 08-20 26 40 eller fyll i formuläret. Du kan även boka direkt här.

test-1